1500 tekens over

blanco

 

 

intensive homeHeart Intelligence Intensive

an embodied way to live & love

Voel je veilig, écht & verbonden in je relaties.

Deze 3,5 daagse intensive is een emotioneel-energetisch gymnasium, waar je de ruimte krijgt om je te verbinden met je eigen kracht, waar je verzoening kan vinden met je verleden, je relaties kan verdiepen, en aan de slag kan gaan met je schaduw. Maar ook, waar je je gekoesterd en omhuld kan voelen, op manieren waarvan je niet eens weet dat ze mogelijk zijn. Deze beloftevolle reis laat je kennis maken met de volle, rijke, en diepe essentie van je eigen mens zijn.

MeerInfo

titelbeeld loopbaanbegeleiding frontpageLoopbaancoaching

Zoek je meer plezier en voldoening in je job? Zit je met vragen en twijfels over je job? Wil je meer energie uit je werk halen? Zit er meer in je dan je kan tonen op je werk?

Dan is loopbaanbegeleiding voor jou een middel om meer inzicht te krijgen in waar je naartoe wil met je loopbaan.

MeerInfo

1 relatie coachingRelatie Coaching

Leer hoe je helemaal jezelf kan blijven en tegelijk diep verbonden voelen in je relatie.

Ontdek hoe je kan communiceren op zo'n manier dat je partner je écht kan horen en ontvangen, zonder defensieve reacties, weerstand of triggers.

Ervaar hoe je de aantrekking, energie en polariteit tussen jullie sprankelend & levendig houdt. 

 MeerInfo

1 personal coaching 1Persoonlijke Coaching

Er is zoveel druk, stress en informatie in deze wereld dat we bijna niet meer voelen dat we leven, maar enkel nog bezig zijn met overleven. Zonder dat je het hebt gemerkt heeft er zich een muur gevormd tussen jou en iedereen om je heen, en belandde je in een soort gevoelloosheid of verdoofde staat van zijn. Patronen van wederzijdse afhankelijkheid zorgen ervoor dat je jezelf verliest en vergeet wie JIJ werkelijk bent! Het leven draait enkel nog om werken, familie en kinderen. Maar hoe zit het met JOUW dromen, JOUW leven en JOUW essentie?

Of het nu gaat over je goed voelen, je kunnen ontspannen, je veilig voelen in jezelf, je succesvol voelen, je energie en sprankel, je gevoel van zingeving en ga zo maar door ... heeft allemaal te maken met ons relationeel-emotioneel welzijn.

MeerInfo

1 business CircleLeiderschap ontwikkeling & Organisatie transformatie

Leiders zien zich steeds meer geconfronteerd met uitdagingen die ze niet met success tegemoet kunnen treden aan de hand van conventionele methodologieën tot probleemoplossing.

Om deze zich ontvouwende complexiteit het hoofd te kunnen bieden, moeten ze leren de oude instrumenten te laten voor wat ze zijn om vervolgens aandacht te schenken aan en te opereren vanuit het blanco-doekperspectief - de bron van waaruit organisationele waarde gecreëerd wordt.

 MeerInfo

IMG 0684

Individuele & Groeps Coaching - Training - Workshops - Retraites

Met de HeartIQ Methode krijg je blijvend de sleutel in handen tot je authentieke zelf. Je ervaart hoe het is om je écht veilig te voelen in jezelf, zodat je met vertrouwen en verbinding, vanuit je hart het leven ten volle kan leven. Je leert hoe in vreugde te accepteren al wie je bent, en niet bent. Je leert eenvoudige technieken die in alle situaties toepasbaar zijn, zodat je zelf de beweging kan maken naar dat wat je echt wilt, vanuit het hart … voorbij al je remmingen en conditionering. "Aandacht", "aanwezig zijn", "belichaamd bewustzijn" en het uitbreiden van je emotionele spectrum zijn centrale elementen in Heart Intelligence.

Alle antwoorden zitten reeds in jou, ik ben er als Coach om je te helpen ze te vinden.

De grootste gift die je kan geven aan de wereld, ben JIJ in je volle potentieel en authentieke kracht.